Save the date!

27 november '20

Goed nieuws! We kunnen jullie duidelijkheid geven over wanneer de 38 woningen van Noordoever in verkoop gaan. Lees snel verder om alles te weten te komen over het bemachtigen van je droomwoning!

image alt

Start verkoop

Op 8 december 2020 zullen de 38 woningen van Noordoever in verkoop gaan. Die dag zullen ook alle verkoopstukken op de website te vinden zijn. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats.

Let op! Voor bouwnummers 28, 29, 30, 32, 34 35 36 en 38 geldt een woonplicht. Dat betekent dat als jij de woning koopt, je verplicht bent om daar zelf te wonen. Het is dus niet toegestaan om de woning te verhuren.

Ook is op bovengenoemde bouwnummers een anti-speculatiebeding van toepassing. Dat houdt in dat de koper een boete moet betalen wanneer hij de woning binnen 10 jaar doorverkoopt.

Alles over een woning kopen in Noordoever
image alt

Toewijzing

Nadat op 15 december de inschrijving is gesloten, ontvang je op 17 december bericht over de toewijzing. Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of er een woning aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account. Je hebt een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Een account aanmaken
  Bekijk de woningen
  Neem contact op