Noordoever komt eraan!

31 augustus '20

Het is bijna zover; Noordoever komt eraan! Dit laatste stukje van de Binnentuinen bestaat uit 12 (starters)appartementen en 26 aan het water gelegen 2 onder 1 kapwoningen. Vanaf nu kan je op de pagina Nieuws het laatste nieuws over Noordoever teruglezen. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Dit is Noordoever

Het laatste stukje Wateringse Veld, omgeven met de charmante nieuwbouw van Noordhof en de Binnentuinen, is Noordoever. Hier woon je straks op een groen schiereiland met een tuin aan het water. De privé voortuinen grenzen aan een autoluw binnenhof. Dat is de plek waar de buurkinderen samen spelen en je de buren ontmoet voor een praatje. Noordoever ligt aan de Noordweg, maar gescheiden door water van de Zevenwoudelaan, Kennemerlandsingel en Ellertsveldlaan. Deze schitterende nieuwbouwwijk is al zo goed als af. Met alle voorzieningen voor kinderopvang, (basis)scholen, sporten en winkels van Wateringse Veld om de hoek.

image alt

Hoe bemachtig ik een woning?

Zoals het er nu naar uitziet, gaan de woningen van Noordoever in Q3 2020 in verkoop. Om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over dit laatste stukje van de Binnentuinen, schrijf je je in op je favoriete woningtype. Zodra er meer informatie bekend is, word je als eerste op de hoogte gesteld. Voor nu kan je wel alvast kijken waar je droomwoning ligt.

Naar de woningen
Heb je je keuze gemaakt? Schrijf je in op jouw favoriete woningtype
Nog even rustig alles nalezen? Bekijk de veel gestelde vragen