Laatste woning Noordoever beschikbaar!

15 juli '21

Goed nieuws! Er zijn twee twee-onder-een-kap villa in Noordoever vrijgekomen. We leggen je graag uit waarom dit jouw droomwoning is.

image alt

Maak kennis met bouwnummer 21

De vrijgekomen woningen zijn bouwnummer 11 en bouwnummer 21. Deze royale 2 onder 1 kapwoningen staat op een groen ‘schiereiland’ tussen bestaande watergangen. Een unieke plek om te wonen, met de tuin gericht op het zuidwesten (bouwnummer 21) of oosten (bouwnummer 11). Deze woningen grenzen aan de ecologische verbindingszone tussen het Erasmusveld en de Tomatenlaan. Ook van binnen zijn deze charmante en duurzame tweekappers prachtig. En bovendien heerlijk ruim, met een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 166 m2. Kom even binnen!

image alt

Van alle gemakken voorzien

Je parkeert de auto op je eigen oprit, voor de aangebouwde berging. Via de zij-entree betreed je de hal. Rechtdoor is de ruime leefruimte, met openslaande deuren aan de voorzijde en schuifdeuren naar de achtertuin. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar en er is plek genoeg voor een lange tafel.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde, met lekker veel ramen. De ruime badkamer is voorzien van wastafel en douche, maar biedt ook ruimte voor een ligbad. Ook is er een apart toilet op deze verdieping, hoe fijn?! De wasmachine en droger kun je kwijt op de 2e verdieping, in de afgesloten was- en techniekruimte. Wat doe je met de overige ruimte? Het is aan jou!

Bekijk de woningen
  Neem contact op
  Bekijk de veel gestelde vragen