De bouwnummers van Noordoever staan online

18 november '20

Goed nieuws! Alle 38 bouwnummers van Noordoever zijn nu op de website te bekijken. Ga op zoek naar jouw perfecte woning zodat je goed bent voorbereid wanneer de verkoop start.

Naar het woningaanbod
image alt

Welk bouwnummer is jouw droomwoning?

De 38 woningen in Noordoever zijn een mooie mix tussen 2-onder-1-kap woningen en appartementen. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een 2-onder-1-kap woning of een (starters)appartement? En als je kiest voor de 2-onder-1-kap woning, wil je dan aan het water wonen?

Heb je interesse in een woning in Noordoever? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en overige verkoopstukken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked? Wil je meer weten hoe dat werkt? We leggen het op onze servicepagina stap voor stap uit.

Hoe werkt de verkoop?
image alt

Let op! Voor de appartementen geldt een woonplicht

Let op! Voor bouwnummers 28, 29, 30, 32, 34 35 36 en 38 geldt een woonplicht. Dat betekent dat als jij de woning koopt, je verplicht bent om daar zelf te wonen. Het is dus niet toegestaan om de woning te verhuren.

Ook is op bovengenoemde bouwnummers een anti-speculatiebeding van toepassing. Dat houdt in dat de koper een boete moet betalen wanneer hij de woning binnen 10 jaar doorverkoopt.

  Bekijk de woningen
  Over Noordoever