Wonen in Noordoever, waar kan ik heen?

In Wateringse Veld in Den Haag krijgt Noordoever een prachtige plek. Middenin het Groene Hart van Nederland, vol sportvelden, parken en landerijen. De wijk ligt direct aan de Noordweg en wordt verder gevormd door het omliggende water. In het gebied zijn de laatste jaren veel woningen gebouwd, onder meer in de Zevenwoudenlaan, de Ellertsveldlaan en de Kennemerlandsingel. Dit maakt het een jonge, levendige omgeving. Binnen twintig minuten sta je met de auto geparkeerd aan het strand bij Kijkduin, of midden in het centrum van Den Haag of Delft.

image alt

Met het OV

Op 10 minuten loopafstand is een bus- en tramhalte: Hoge Veld, Den Haag. Daar kun je een paar keer per uur met tram 16 mee, die verbindt het Statenkwartier van Den Haag met de nabijgelegen plaats Wateringen. Of je neemt er de bus naar Rotterdam Airport, die rijdt via Delft. Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Haag Moerwijk, daar ben je met de fiets in 10 minuteneen kwartier. Of je fietst naar Station Rijswijk in zo’n 20 minuten.. Van daaruit rijden er treinen naar Den Haag Centraal, via Den Haag Holland Spoor en naar Dordrecht, via Delft en Rotterdam.

image alt

Met de auto

Vanuit de wijk ben je via de Noordweg binnen twintig minuten midden in het centrum van Den Haag of Delft, of op het strand bij Kijkduin. Ook de snelweg (A4) bereik je binnen enkele minuten, waardoor je in een halfuur in Rotterdam of Leiden staat en binnen een uur in Amsterdam bent.

  Bekijk het woningaanbod
  Het laatste nieuws over Noordoever